Älä jätä hiilihydraatteja – ravintoneuvoja paljasti 9 syytä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään moni suosii hiilihydraatitonta dieettiä sen vuoksi, että sen on huomattu kiihdyttävän rasva-aineenvaihduntaa. Jokaiselle ihmiselle hiilihydraatiton ruokavalio ei kuitenkaan sovi, mikä käykin nopeasti ilmi nuutuneesta olotilasta.

Ravintoneuvoja Bridget Murphyn mielestä hiilihydraatteja ei kannata jättää kokonaan pois omasta dieetistä. Murphy kertoi Cosmopolitan-sivustolle, mitä negatiivisia vaikutuksia hiilihydraattien pois jättämisellä voi olla.

1. Hengitys alkaa haista

2. Suu tuntuu jatkuvasti kuivalta

3. Saatat tuntea olosi todella uupuneeksi

4. Sinua voi huimata

5. Voit kokea huonovointisuutta

6. Sinua voi ummettaa

7. Munuaiset rasittuvat ja voit saada munuaiskiviä

8. Saatat kokea jatkuvaa kiusausta naposteluun

9. Teet elämästäsi ja ruokailuhetkistäsi vaikeampia