Isä soitti vauvalle norjalaista heviä – reaktiosta nettihitti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä kappaleita. Pienet lapset yleensä myös rauhoittuvat kuuntelemaan kun musiikki on hitaampaa ja vauvat saattavat jopa nukahtaa vanhempiensa laulamiin kehtolauluihin.

Nyt Torstein Mittäten julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten pieni vauva rauhoittuu isänsä sylissä kun isä alkaa soittamaan lapselleen kaiuttimista norjalaista hevimetallia. Aluksi vauva itkee lohduttomasti, mutta musiikin alkaessa pikkuinen kuitenkin rentoutuu nopeasti.

Lähes välittömästi musiikin alettua vauva alkaa haukottelemaan ja pikkuisen luomet alkavat tuntumaan raskailta. Vauva rauhoittuu raskaan musiikin soidessa nopeasti ja hiljenee kuuntelemaan sitä samalla kun isä keinuttelee lasta sylissään.