Henry Cavill sai tarpeekseen – erosi Supermanin roolistaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermania kolmessa elokuvassa esittäneen Henry Cavillin on huhuttu saaneen tarpeeksi roolista. Hänen kerrotaan lopettavan yhteistyön DC Comics -supersankarielokuvia tuottavan Warner Bros. -yhtiön kanssa.

Päätös johtuu erimielisyyksistä, jotka koskivat Cavillin cameo-roolia tulevassa Shazam-elokuvassa. Niiden myötä tähti on valmis laittamaan Teräsmiehen viitan naulaan lopullisesti.

Cavillin agentti Dany Garcia on kuitenkin toistaiseksi kiistänyt väitteet Twitterissä. Näyttelijä itse sen sijaan kommentoi tapausta vain Instagram-videolla, jossa hän pitelee Superman-lelua käsissään sanomatta sanaakaan, dramaattinen ilme kasvoillaan.

Deadline-sivuston mukaan Warner Bros. kaavailee Supermanin rooliin jo uutta tähteä. Yksi ehdokkaista on Marvelin Black Panther -elokuvan pääpahista esittänyt Michael B. Jordan. Cavill kiinnitettiin puolestaan taannoin suosittuihin fantasiakirjoihin perustuvan Netflixin Witcher-sarjan päärooliin.

 

View this post on Instagram

Today was exciting #Superman

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on