Game of Thrones -tähti ikävöi hiuksiaan – yleinen käsittely pilasi ne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Emilia Clarke tunnetaan etenkin hänen roolistaan Game of Thrones -televisiosarjassa. Elokuva- ja televisiorooleja varten näyttelijät joutuvat tekemään usein erilaisia myönnytyksiä oman ulkonäkönsä suhteen vaikka muutokset eivät aina tähtiä miellyttäisikään.

31-vuotias Emilia Clarke joutui Game of Thrones -sarjan Daenerys Targaryen -rooliaan varten värjäämään tummat hiuksensa vaaleiksi. Vuonna 2010 alkanut hiusten vaalentaminen on naisen mukaan pilannut hänen hiustensa kunnon kokonaan.

Hiusten vaalentaminen on värikäsittelyistä kaikista kuluttavin. Nainen on joutunut vaalentamaan hiuksiaan noin kahdeksan vuoden ajan, mikä on hänen mukaansa tuhonnut hiukset. Clarke kommentoikin Marie Claire -sivustolle, että hän ikävöi sitä aikaa kun hänellä oli vielä hienot ja hyväkuntoiset hiukset.