Isoäidin erikoinen lukuhetki vauvan kanssa – mummo oli tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset nauttivat yleensä siitä kun heille luetaan kirjaa, minkä vuoksi moni rauhoittuukin yleensä niin paljon kuunnellessaan iltasatua, että nukahtaa vähitellen kesken tarinan. Tällä kerralla lastenkirja näytti kuitenkin viihdyttävän itse lukijaa enemmän kuin vauvaa.

The Scottish Granny -kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa isoäiti lukee lapsenlapselleen. Isoäidillä on käsissään The Wonky Donkey -niminen kirja, jonka tarina näyttää pääasiassa liittyvän siihen miten aasi ääntelee ja millä eri sanoilla aasia voidaan kuvailla.

Heti kirjan lukemista aloittaessaan teksti alkaa huvittamaan isoäitiä. Lopulta lukemisesta ei tule enää mitään kun nainen ei saa sanaa sanotuksi nauraessaan kirjan tekstille koko sydämestään. Sylissä istuva vauva on kuitenkin täysin rauhallinen eikä näytä ajattelevan, että tilanteessa olisi mitään hauskaa.