Tee jakaus letillä – syksyn trendikkäin kampaus

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lettikampaukset ovat aina muodissa, eli myös näin syksyllä. Ranskalaiset letit syntyvät yleensä helpoiten pitkiin hiuksiin, mutta näppäräsorminen letintekijä loihtii kalanruotoa muistuttavan kampauksen myös lyhyempiin suortuviin.

Nyt on muodikasta tehdä letti keskelle jakausta. Useat julkisuuden henkilöt ovat kantaneet pientä jakauslettiä juhlissa ja vapaa-ajalla. Heidän joukossaan ovat muun muassa Sofia Richie, Kate Bosworth ja Naya Rivera.

Ideana on, että pieni ranskalainen letti tehdään keskelle jakausta. Muuten hiukset saavat olla avoinna. Jakaukseen muodostettavan letin ei ole tarkoitus olla muutamaa senttimetriä leveämpi. Letti syntyy helposti hieman kosteisiin hiuksiin tai kiinnitysaineita apuna käyttämällä.

View this post on Instagram

#braidparting #somethingdifferent #backwardsbraid

A post shared by Beehives & Braids (@beehives_and_braids) on