Ed Sheeran Suomeen – jättikonsertti Malmin lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran saapuu Suomeen Divide-maailmankiertueensa juuri vahvistuneiden lisäpäivien myötä. Thinking Out Loud, Shape of You ja Perfect -hiteillä menestynyt laulaja-lauluntekijänä konsertoi Helsingissä Malmin lentokentällä keskiviikkona 24. heinäkuuta 2019.

Moninkertaisesti palkittu ja ennätyksiä levymyynnillään rikkonut Ed Sheeran pitää hallussaan myös Spotifyn kärkipaikkaa kaikkien aikojen streamatuimmalla kappaleella Shape of You.

Miljardeihin yltävien suoratoistojen lisäksi Suomessakin runsaasti radiosoittoa ansainnut biisintekijä tunnetaan myös lukuisille muille artisteille, kuten Taylor Swiftille ja Justin Bieberille kirjoittamistaan hiteistä.

Sheeranin kiertueelle on tänä vuonna myyty yli kaksi ja puoli miljoonaa lippua pelkästään ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, eli moninkertaisesti verrattuna mihinkään muuhun artistiin. Loppuunmyydyille stadioneille esiintyvän Ed Sheeranin odotettu ensimmäinen esiintyminen Suomessa tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ensi kesän suurimmalle konsertille.