0-65 vuotta naimisissa olevat avioparit paljastivat – tällaisista asioista riitelevät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen parisuhde on erilainen ja kaikissa ihmissuhteissa on omanlaisensa haasteet. Nyt naimisissa olevat avioparit pääsivät kertomaan millaisista asioista he yleensä riitelevät eniten.

Brides-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa kuullaan mistä avioparit riitelevät. Videolla haastatellaan pariskuntia, jotka ovat olleet naimisissa 0-65 vuotta, joten avioparien riitojen aiheet ja vastaukset vaihtelevat näin ollen todella paljon keskenään.

Vain muutaman päivän ajan naimisissa olevat riitelevät pienistä arkisista asioista ja kinastelevat esimerkiksi lounaspaikan valinnasta. Moni näyttää kinastelevan siivoamisesta ja rahan käyttämisestä. Yli 40 vuotta naimisissa olevien riidat voivat kehittyä jo yksinkertaisesti siitä, että toinen ei kuule mitä puoliso sanoo.