Yritys maksaa kannabiksen käyttämisestä tuntipalkkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannabistuotteiden myyntiin erikoistunut kanadalaisyritys Ahlot palkkaa tiimiinsä viisi laaduntarkkailijaa. Työntekijöiden tehtävänä on nauttia erilaisia kannabistuotteita, arvioida laatua ja kirjoittaa niistä arvosteluja muun muassa sosiaaliseen mediaan.

Ahlotin kannabisasiantuntijat tulevat myös esiintymään yhtiön videoilla ja tapahtumissa.

Kanadassa sijaitsevaa työpaikkaa voi hakea 17. lokakuuta saakka. Yhtiö ottaa huomioon työtä havittelevan henkilön historian kannabistuotteiden käytössä, sillä spesiaalialaa ei opi yhdessä yössä. Lisäksi hakijan tulee olla yli 19-vuotias.

Osa-aikatyön tuntipalkka on 50 Kanadan dollaria, eli noin 33 euroa. Lisäksi työntekijä saa 130 euroa kuukaudessa kulujen kattamiseen. Kannabistuotenäytteet ovat heille ilmaisia.