Tältä Joaquin Phoenix näyttää Jokerina – elokuva ilmestyy ensi vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokeri on DC Comicsin tunnetuin mielipuoli. Nyt Batmanin arkkivihollinen ja Harley Quinnin elämän suurin rakkaus on saamassa oman nimikkoelokuvansa. Tarina kertoo, kuinka Arthur Fleck -nimisestä miehestä tuli pahamaineinen ja vaarallinen Jokeri.

Superroistoa esittää Joaquin Phoenix. Joker-elokuvan ohjaaja Todd Phillips on julkaissut sosiaaliseen mediaan vaiheita elokuvan etenemisestä. Nyt hän on julkaissut videokatkelman Joaquin Phoenixin Jokeri-lookista. Klovnimainen maski on kaikessa yksinkertaisuudessaan karmiva.

Ensi vuonna elokuvateattereihin ilmestyvä Joker-elokuva kertoo elämässään epäonnistuneesta stand up -koomikosta, joka ryhtyy elättämään itseään rikollisena. Psykoottinen hahmo seikkailee 80-luvun Gotham Cityssa. Joaquin Phoenix voitti viime vuonna parhaan miesnäyttelijän palkinnon Cannesin elokuvajuhlilla roolistaan elokuvassa You Were Never Really Here.

View this post on Instagram

Camera test (w/ sound). Joker.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on