Perheenäiti lähti baariin – jätti nelivuotiaan tyttären yksin kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy ikävä kyllä runsaasti vanhempia, joista osan ei olisi koskaan tullut saada lapsia. Ainakin jos asiaa tarkastellaan vastuullisuuden näkökulmasta. Nyt Yhdysvalloissa kohistaan tapauksesta, jossa perheenäiti oli jättänyt nelivuotiaan tyttärensä yksin kotiin.

Arizonan Scottsdalessa asuva 29-vuotias Alexandra Rose Ciliento lähti ravintolakierrokselle ja jätti tyttären kotiin. Asia paljastui, kun pikkutyttö oli mennyt varhain aamulla koputtamaan naapurin ovea ja kertomaan, ettei hänen äitinsä ollut kotona.

Naapurit soittivat paikalle poliisit, jotka ryhtyivät selvittämään äidin olinpaikkaa. Hänet tavoitettiin tuntikausien yrittämisen jälkeen puhelimitse. Äiti kertoi poliisille, ettei hän uskonut tyttären osaavan avata ovea itse. Nainen pidätettiin ja hän saa syytteen tyttärensä heitteillejätöstä.