Ashley Graham muistuttaa: ”En väitä läskin olevan cool, mutta terve itsetunto on sitä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva supermalli Ashley Graham ylistää kaikkia terveitä vartalomalleja. Eräs mies kehoitti naista lopettamaan ylipainoisten naisten ihannoimisen, koska hänen mukaansa trendi tappaa ihmisiä. Ashley Graham huomasi hänen pointtinsa menneen ohi.

Kolmekymppinen Ashley Graham ei ihannoi ylipainoa tai läskiä. Sen sijaan hän puhuu paremman itsetunnon puolesta. Hän haluaa, että ihmiset oppisivat olemaan tyytyväisiä itseensä ja tuntisivat olevansa upeita koosta tai muodosta huolimatta.

– Välillä tuntuu, että osa ihmisistä tulkitsevat viestini liian kapeakatseisesti. Kyllä, minulla on läskiä ja paljon, mutta en sano ylipainon olevan coolia. Sen sijaan tahdon sanoa, että jokainen ihminen on cool huolimatta hänen kokoluokastaan, Ashley Graham tokaisi Glamour UK:n nettisivulla.

Ashley Graham on usein painottanut, että myös muodokkaiden naisten kannattaa pitää huolta terveydestään liikunnan avulla. Kolmekymppinen Graham rakastaa treenaamista, koska se saa hänen mielensä toimimaan paremmin. Hän kertoo käyvänsä kuntosalilla viisi kertaa viikossa.