Suomalainen luksusmerkki loisti Pariisin muotiviikoilla – tässä kuvat catwalkilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen muotisuunnittelija Tuomas Merikoski on tehnyt merkittävän aluevaltauksen, sillä hänen Aalto International -vaatemerkkiään on esitelty viime vuosina Pariisin muotiviikoilla muotivaikuttajille ja -medioille.

Näin myös tänä vuonna, kun teemana oli legendaarinen suomalainen levy-yhtiö Love Records. Aalto-merkin näytöksessä catwalkin päässä loisti tyylikkäästi levy-yhtiön monille suomalaisille jo entuudestaan tuttu logo valomainoksena.

Aiemmin Louis Vuittonin ja Givenchyn muotitaloissa työskennellyt Merikoski on saanut merkittävää kansainvälistä jalansijaa muotialalla, ja Pariisin muotiviikoilla näyttävästi mukana oleminen on osa menestystarinaa. Luksusmuodin kansainväliseen kärkikaartiin ainoana suomalaisena lukeutuva Merikoski on tehnyt samalla suomalaisen vaatealan historiaa.