Ed Sheeranille lisäkonsertti Helsinkiin: ”Kysyntä ennennäkemätöntä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen nopeasti loppuunmyytyyn Ed Sheeranin megakonserttiin on sovittu lisäpäivä. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut laulaja-lauluntekijä vastaa suomalaisyleisön toiveisiin konsertoimalla Malmin lentokentällä myös tiistaina 23. heinäkuuta.

Konserttitapahtumaan on odotettavissa kahden päivän aikana yhteensä 120.000 hengen yleisö. Parhaillaan käynnissä oleva kiertue on tehnyt historiaa tavoittaen miljoonayleisön kautta maailman ja rikkoen ennätyksiä kaikkialla.

Eilen myyntiin tulleen Divide-maailmankiertueen ensi kesän konserttien liput vietiin käsistä ympäri Eurooppaa, ja esimerkiksi Tanskan Odenseen eilen julkaistu lisäkonserttikin myytiin välittömästi loppuun.

– Ed Sheeran osoitti olevansa kaikista suosituin maailmatähti myös Suomessa. Eilinen kysyntä lipuille oli täysin ennennäkemätöntä ulkomaiselle artistille Suomessa. Onneksi saimme neuvoteltua lisäkonsertin, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee näkemään keikan, promoottori Rauha Kyyrö iloitsee lisäkonsertin onnistumisesta.