Kim Kardashian pukeutui seteleihin – ökyasu ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian tunnetaan hänen tyylitajustaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Sosiaalisen median kuningatarta seuraa yli 100 miljoonaa fania, jotka janoavat aina kuvia naisen uusista tyyleistä. Tällä kerralla tähti päätti pukeutua rahaan.

Kim Kardashian saapui miljardööriystävänsä juhliin pukeutuneena asuun, jonka kuosi oli kokonaisuudessaan pelkkiä dollarin kuvia. Naisella oli yllään Jeremy Scottin suunnittelema takki, joka on täynnä dollarin setelin kuvia.

Koko tyylin kruunasi vielä samaa dollariprinttiä olevat leggingsit ja korkeat saapikkaat. Asusteeksi nainen oli valinnut mustat aurinkolasit ja kultaisen kimaltelevan pikkulaukun, jota koristi dollarin merkki.

Splash News
Splash News
Splash News