Lady Gagan ja Bradley Cooperin yhteiskappale julki – tässäkö syksyn ykköshitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

A Star is Born -elokuvassa Bradley Cooperin esittämä ikääntyvä muusikko tutustuu Lady Gagan näyttelemään laulajalupaukseen. Konkarin auttaessa nuorta tähteä myös lempi roihahtaa heidän välilleen – traagisin seurauksin.

Elokuvan musiikkipuolesta saadaan nyt esimakua Shallow-kappaleen muodossa. Kyseessä on Lady Gagan ja Bradley Cooperin yhteinen duetto.

Lady Gaga on jo ennen elokuvan varsinaista ensi-iltaa kerännyt kehuja roolistaan. Myös paremmin näyttelijänä tunnettu Cooper todistaa kappaleessa vääräksi hänen laulutaitoihinsa kohdistuvat mahdolliset epäilykset.

Cooperin itsensä ohjaama A Star is Born on jo kolmas versio vuonna 1937 ensi-iltansa saaneesta Tähti on syntynyt -elokuvasta. Kriitikoiden ylistämän tuoreimman elokuvasovituksen Suomen ensi-ilta on 19. lokakuuta.