Hillary Clintonin haastattelun ääniraita vaihdettiin – lopputulos leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin Bad Lip Reading -kanava huvitti YouTube-katsojia tekemällä videon, jossa nähtiin Donald Trumpin ja Kim Jong-unin tapaaminen täysin uudessa valossa hauskan dialogin kera. Tällä kerralla Hillary Clintonin haastattelut saivat huvittavia käänteitä kun naisen puhe äänitettiin uusiksi.

YouTubessa on alkanut leviämään huvittava video, jossa Hillary Clintonin haastattelut ovat saaneet todella koomisia piirteitä. Bad Lip Reading -kanava on koostanut naisen kanssa tehdyistä melko muodollisista ja tavanomaisista haastatteluista uuden videon, jossa ääniraita on korvattu todella hauskalla puheella.

Hillary Clintonin haastattelun puhe on korvattu uudella ääninäyttelijän puhumalla ääniraidalla, joka on rytmitetty naisen eleiden ja suun liikkeiden kanssa niin hyvin yhteen, että puhe kuulostaa aivan siltä kuin se olisi oikeasti voinut tulla Clintonin suusta. Clinton vaikuttaa videon perusteella olevan melkoinen tarinatäti.