Kylie Jenner opastaa: ”Älkää yrittäkö elää kuin some-tähdet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai esikoisensa Stormin hänen poikaystävänsä Travis Scottin kanssa noin seitsemän kuukautta sitten. Kylie Jenner esiintyy nyt Glamour-lehden kuvaamalla videolla äitinsä Kris Jennerin kanssa ja puhuu muun muassa kauneudesta ja sosiaalisesta mediasta.

Kris Jennerin mukaan hänen tyttärensä ovat aina olleet kiinnostuneita meikistä ja kauneudesta. Tämä on aiheuttanut muun muassa sen, että lapset kävivät varkaissa äitinsä meikkipussilla. Äiti on kuitenkin tyytyväinen siitä, että antoi lastensa tutustua meikkeihin, koska nyt Kris Jenner saa itse lainata kosmetiikkaa tyttäriltä, jotka kehittelevät uusia tuotteita itse.

Kris Jennerin kauneusneuvo on se, että joka päivä kannattaa näyttää parhaalta itseltään koska silloin olo on myös mitä parhain ja itsevarmin. Kylie Jenner sen sijaan muistuttaa nuoria siitä, että heidän ei tulisi liikaa ihailla seuraamiaan tähtiä sosiaalisessa mediassa.

Kuvat on otettu aina hyvässä valossa ja imartelevassa kuvakulmassa. Jennerin mukaan kenenkään ei kannata yrittää olla kuin sometähdet, koska he itsekään eivät näytä oikeasti siltä miltä he kuvissaan näyttävät.