Millie Bobby Brown kompuroi rantavedessä – nyt otti koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jännitystä, scifiä, draamaa ja nostalgiaa yhdistelevä Stranger Things on yksi Netflixin suositummista sarjoista. Yksi sarjan tähdistä, Millie Bobby Brown, paljasti taannoin haastattelussa olevansa hyviä ystäviä räppäri Draken kanssa. Paljastus aiheutti kohun, koska ikäero on valtaisa.

Nyt Millie Bobby Brown on ikuistettu Stranger Things -suosikkisarjansa kolmannen tuotantokauden kuvauksissa, jossa hän joutui rämpimään rantavedessä ja rantahiekalla. Kuvaukset tehtiin Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä, ja Brown näytti olevan aidosti uupunut kuvauksissa.

Millie Bobby Brown kertoi Access-kanavalle Emmy Awardseissa, että hän ja Drake tapasivat ensikerran Australiassa. Sittemmin 14-vuotiaasta tähdestä ja 31-vuotiaasta räppäristä tuli ystävykset. Millie paljasti saavansa Drakelta hyödyllisiä neuvoja poikien suhteen. Monien mielestä nuoren näyttelijän ja aikuisen muusikon suhde vaikuttaa epäilyttävältä.

Kuva: Backgrid USA, All Over Press
Kuva: Backgrid USA, All Over Press
Kuva: Backgrid USA, All Over Press
Kuva: Backgrid USA, All Over Press