Brad Pitt haluaa näyttää tyttöystävältään – huvittavat kuvat jokaisesta parisuhteesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Brad Pitt on seurustellut lukuisten näyttävien julkkiskaunottarien kanssa. Mies on ollut Jennifer Anistonin ja Angelina Jolien kanssa myös naimisissa, mutta heidän lisäkseen miehen elämään on mahtunut myös muita suhteita, jotka eivät ole johtaneet alttarille saakka.

Nyt Twitter-käyttäjä Sarah McGonagall on tehnyt hauskan havainnon, jonka hän jakoi omassa twiitissään. Nainen on Cosmopolitan-sivuston mukaan huomannut, että Brad Pitt alkaa jokaisessa parisuhteessaan vähitellen muuttamaan omaa ulkonäköään niin, että hän muuttuu ajan saatossa tyttöystävänsä näköiseksi.

Twitterissä on alkanut leviämään useita huvittavia kuvia, joita ihmiset pitävät todisteena siitä, että Pitt muuttuu jokaisessa suhteessaan tyttöystävänsä näköiseksi. Mies näyttää olevan melkoinen kameleontti muuttaessaan aina niin hius- kuin pukeutumistyyliäänkin jokaiseen eri parisuhteeseen ja kumppaniinsa sopivaksi.