Gwyneth Paltrow sairastui synnytyksen jälkeiseen masennukseen – kertoo miten parantui ilman lääkitystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Gwyneth Paltrow erosi Coldplay-yhtyeen laulajasta Chris Martinista 11 avioliittovuoden jälkeen vuonna 2014. Jo samana vuonna Paltrow löysi rinnalleen uuden rakkaan Brad Falchukin, jonka kanssa nainen on nyt menossa naimisiin.

Gwyneth Paltrow on aiemmin kertonut sairastuneensa synnytyksen jälkeiseen masennukseen Moses-poikansa synnyttyä. Synkkiin vesiin nopeasti vievä sairaus tuli Paltrowlle täytenä yllätyksenä, koska hän oli niin täydellisen onnellinen aiemmin tyttärensä Applen syntymän jälkeen.

Nyt 46-vuotias Paltrow on kertonut miten hän onnistui selättämään vuoden aikana synnytyksen jälkeisen masennuksen ilman lääkitystä. Nainen kertoi Daily Mail -sivuston mukaan vain päättäneensä eräänä päivänä, että hän aikoo pitää itsestään parempaa huolta.

Paltrow halusi kokeilla ensimmäisenä onnistuisiko hän parantumaan masennuksesta pienten parannusten avulla ilman lääkkeitä. Nainen alkoi käymään terapiassa, päätti panostaa hyviin yöuniin, aloittaa jälleen säännöllisen urheilun ja lopettaa alkoholin juomisen. Vuoden kuluessa Gwyneth Paltrow alkoi jälleen tuntemaan, että hän on taas oma itsensä.