Piano-Jesus mykistää taidoillaan – esiintyi musiikkialan ammattilaisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä on varustettu erityislahjakkuuksilla. Musiikkinerot hämmästyttävät taidoillaan jopa kanssasoittajansa, kun he soittavat taidokkaasti instrumentteja ja luovat sävelkulkujaan. Nyt esittelyyn nousee pianovirtuoosi Jesus Molina.

Nord Keyboards -laitevalmistaja on kutsunut aiemmin tänä vuonna messustandilleen esiintymään miehen, jonka pianistin kyvyt saavat suorastaan haukkomaan happea. Jesus Molina esiintyi NAMM 2018 -musiikkialan messuilla alan ammattilaisille. Kaikki kerääntyivät katsomaan.

Ammattilaiset kuvasivat Molinan suoritusta kännykkäkameroillaan. Mies soittaa hymyillen koskettimia keltaisessa paidassaan jazzin tahtimaailmassa sävelillä leikitellen ja naureskellen. Suoritus paranee loppua kohti, joten video kannattaa katsoa alusta loppuun.