Kate Beckinsale esitteli huippuseksikkään vartalonsa – julkaisi kuvan suoraan kuntosalilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Nyt näyttelijätär on yllättänyt Instagram-seuraajansa ja julkaissut heidän mielikseen paljastavan kuvan itsestään.

Kate Beckinsale esitteli hänen treenattua vartaloaan peilin kautta otetussa selfie-kuvassaan, jossa naisella on treenitrikoot ja urheiluliivit yllään. 45-vuotias tähti paljastaa olevansa kuntosalilla, jossa käyminen onkin jo näyttänyt tuottaneen näkyviä tuloksia naisen timmeistä käsivarsista ja vatsalihaksista päätellen.

Kate Beckinsale on ollut viime aikoina median valokeilassa etenkin hänen parisuhteidensa vuoksi. Beckinsale on nähty monesti 22 vuotta häntä nuoremman koomikon Matt Rifen kanssa kun kaksikko on käynyt yhdessä juhlimassa ja ravintolaillallisilla.