Realitykaunotar Draya Michele pulahti uimaan – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain julkkismaailman kuumimpaan kärkeen nousee perinteisesti vain muutamia uusia nimiä. Yhdysvalloissa parhaillaan jalansijaa julkkismaailmassa yrittävä Draya Michele ei ole vielä useimmille suomalaisille tuttu kaunotar, mutta hän voi olla yksi tulevaisuuden tähdistä.

Nyt Draya on kuvattu nautiskelemassa uima-altaalla Miamissa, Yhdysvalloissa. Hän otti aurinkoa vihreisiin bikinien alaosiin ja harmaaseen toppiin pukeutuneena.

33-vuotias Draya Michele on yhdysvaltalainen julkkis, joka on tullut kotimaassaan tunnetuksi monestakin eri roolista. Ensikerran hän päätyi otsikoihin seurustellessaan artisti Chris Brownin kanssa, ja sittemmin hän oli mukana koripallovaimoja seuraavassa realitysarjassa.

Splash
Splash
Splash