Tässä on uusi Rambo! Tuttu bandana vaihtui cowboyhattuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallonen esittämän Vietnam-veteraanin verisistä edesottamuksista kertova Rambo-elokuvasarja saa jälleen jatkoa. Tuoreiden kuvien perusteella muskelisankarin tyyli on hieman muuttunut vanhalla iällä.

Stallone vahvisti sosiaalisessa mediassa Rambo 5 -elokuvan kuvausten alkaneen. Tähden Instagramissa jakamissa otoksissa John Rambo on vaihtanut ikonisen bandanansa cowboy-henkiseen lierihattuun ja ruutupaitaan.

Adrian Grunbergin ohjaaman viidennen Rambon yksityiskohdat ovat vielä peitossa. Nimikkohahmon huhutaan kuitenkin taistelevan elokuvassa meksikolaisen huumekartellin jäseniä vastaan.

Taistelija-nimellä suomessa nähty ensimmäinen Rambo-elokuva, First Blood, sai ensi-iltansa jo vuonna 1982. Viimeksi Stallonen esittämä hahmo nähtiin valkokankaalla vuonna 2008 ilmestyneessä Rambo-elokuvassa.

 

View this post on Instagram

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

View this post on Instagram

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on