Vain elämää -tuotantokausi floppasi rajusti – katsojamäärä romahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saavat parhaillaan seurata jo yhdeksättä tuotantokautta suositusta Vain elämää -viihdeohjelmasta. Viime vuosina sarjan kausia on esitetty alkuvuosia useammin, kun sitä on kuvattu sekä Espanjan Mondassa että Suomen Hirvensalmella. Tuoreimmalla kaudella ohjelman katsojaluvut ovat romahtaneet.

Finnpanelin tilastojen mukaan Vain elämää -ohjelman keskikatsojamäärä on ollut jaksosta riippuen vain 394.000 katsojasta 516.000 katsojaan. Saman kanavan ohjelmista Haluatko miljonääriksi, Suomen huutokauppakeisari ja The Wall ovat keränneet enemmän katsojia televisioruutujen ääreen. Kulta-aikoinaan Vain elämää keräsi ruutujen ääreen jopa 906.000 katsojaa.

Yhdeksännellä tuotantokaudella mukana ovat Anne Mattila, Ellinoora, Pepe Willberg, Lauri Ylönen, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys ja Evelina. Suomen suurimmat ja suosituimmat tähdet ovat vierailleet sarjassa jo aikaisempina vuosina, eikä pienessä maassa ole rajattomasti ykkösartisteja. Myös ohjelman artistien tunnelma sai jo ensimmäisen jakson jälkeen tylyä palautetta sosiaalisessa mediassa, sillä sitä pidettiin jopa vaivaannuttavana.