Yllätyspaljastus: Michael Jackson halusi James Bondiksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä käydään kuumeista keskustelua siitä, kuka tulee olemaan ja kenen kuuluisi olla seuraava James Bond. Nyt erään yllättävän tahon on paljastettu havitelleen roolia.

Hollywood-agentti Michael Ovitz paljastaa tuoreessa elämänkerrassaan tavanneensa Michael Jacksonin 1980-luvulla. Poptähti yritti vakuuttaa Ovitzille ja hänen kollegalleen Ron Meyerille olevansa seuraava suuri toimintatähti.

Jacksonin käyttämä päähine putosi haastattelun aikana guacamole-kulhoon, eikä Hollywood-kaksikko kyennyt pidättelemään nauruaan tähden laitettua kastikkeen sotkeman hatun takaisin päähänsä. Poptähti poistui vihaisena paikalta. Ovitzin täytyi 15 minuutin ajan vakuuttaa Jacksonille, etteivät he nauraneet hänelle.

– Lopulta Michaelin ilme muuttui. ”Ok, Ovitz, ok”, hän sanoi. ”Mutta haluan näytellä James Bondia”. Voin ylpeydekseni kertoa pidätelleeni naurua sillä kertaa, Ovitz kirjoitti.

Page Six -sivuston mukaan Michael Ovitz onnistui kuitenkin vakuuttamaan Jacksonin siitä, että hän olisi liian laiha ja herkkä esittämään kovaotteista Bondia. Jackson nähtiin myöhemmin valkokankaalla tähdelle sopivammassa roolissa Moonwalker-musikaalielokuvassa.