Cardi B pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tekevä räppäri Cardi B on ongelmissa lain kanssa. Tähti pidätettiin maanantaina pahoinpitelystä syytettynä New Yorkissa.

Syytteiden taustalla on TMZ:n mukaan elokuussa Angel’s Strip Club -strippiklubilla tapahtunut välikohtaus. Kahden baarimikon mukaan Cardi B oli määrännyt seurueensa jäsenet hyökkäämään heidän kimppuunsa.

Toisen baarimikon, Jade Gin mukaan räppäri olisi epäillyt aviomiehellään, Offsetillä olevan suhde hänen kanssaan. Cardia syytetään pahoinpitelystä ja törkeästä vaaratilanteen aiheuttamisesta. Cardi B antautui itse poliisille, ja hänet on sittemmin vapautettu odottamaan oikeudenkäyntiä.

Cardi B:n debyyttialbumi Invasion of Privacy julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. Tähti oli otsikoissa taannoin otettuaan yhteen myös toisen naisräppärin, Nicki Minajin kanssa New Yorkin muotiviikoilla.