Hämähäkit valtasivat rannan myös Nevadassa – aavemainen näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain kreikkalaisesta rannasta, joka oli peittynyt kauttaaltaan hämähäkin seittiin. Hämähäkit ovat hakeutuneet aikojen saatossa myös muille rannoille parittelemaan. Löysimme aiheesta Nevadassa kuvattua videomateriaalia.

Paul Jones -niminen mies kertoo Youtube-videolla, että pysähtyy usein Nevadan osavaltion pohjoisosassa sijaitsevan Walker Lake -järven maisemissa. Eräällä kerralla näky oli erikoisempi, kun sadat tuhannet hämähäkit olivat vallanneet rannan seitteineen.

Videon kuvannut mies kertoo, että suurimmat hämähäkit ovat arviolta viiden senttimetrin kokoisia. Niitä on kaikkialla, erityisesti rannan wc-tilojen lähettyvillä. Mies vitsailee, että alueelle ei olisi mukava tulla pimeällä taskulampun kanssa.