41-vuotias hieroja paljasti: Näin Zayn Malik vietteli hänet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik yllätti maaliskuussa hänen faninsa kertomalla, että hän ei enää seurustele Gigi Hadidin kanssa. Zayn Malikia ja Gigi Hadidia pidettiin todellisena unelmapariskuntana, minkä vuoksi ero olikin monille suuri järkytys.

Pariskunta palasi kuitenkin kesäkuun lopulla yhteen, ja on jälleen näyttänyt todella rakastuneelta.

Nyt 41-vuotias hieroja Enrica Petrongari on kuitenkin kertonut julkisesti miten Zayn Malik iski hänet heti Hadidista keväällä erottuaan. Hierojalla ja 25-vuotiaalla popparilla oli keväällä seksisuhde, jonka aikana nuori mies hierojan mukaan käytti häntä vain omien tarpeidensa tyydyttämiseen.

Enrica Petrongari on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut olleensa hyvin otettu hänen saamastaan huomiosta. Aluksi hän oli vain hieronut Malikia, minkä jälkeen mies oli ollut naiseen viesteillä yhteydessä ja anellut naista lähettämään hänelle paljastavia selfie-kuvia.

Petrongarin mukaan Zayn Malik oli kertonut hierojalle pitävänsä isopeppuisista naisista. Seuraavalla hierontakerralla pari oli harrastanut seksiä, minkä jälkeen Zayn Malik oli kuitenkin heti muuttunut kylmäksi naista kohtaan. Malik oli välittömästi seksin jälkeen lopettanut kaiken yhteydenpidon Petrongariin, mikä oli loukannut naista.