Oluen makuinen popcorn markkinoille – maistuisiko tämä herkku?

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Erikoispopcorneja valmistava Joe & Seph’s Popcorn on tuonut markkinoille mielikuvituksellisia makuja sisältävää paukkumaissia. Nyt esittelyyn nousee oluen makuiset maissinjyvät, joka sopivat erityisesti parhaillaan viettävään Oktoberfest-aikaan.

Joe & Steph’s -yhtiön popcorneja saa nyt myös kolmessa olutmaussa. Valikoimiin on tullut tummemmn oluen ystäville tarkoitettu Irish Stout, pintahiivaolutta mukaileva Pale Ale ja vehnäoluen makuinen German Weissbier. Popcornien maku tulee niiden kuorrutuksesta.

Tavallisempia popcorneja voi valmistaa ja maustaa helposti myös itse. Oluen makuista paukkumaissia ei kuitenkaan valmisteta yhtä helposti. Yhtiön sivulla on runsaasti erilaisia popcornimakuja, ja 80 gramman pussi maksaa neljä puntaa.