Sammakosta putkahti valtava uloste – miten tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiranulkoiluttajat saavat toisinaan arvostelua osakseen, mikäli he eivät ole korjanneet lemmikkieläimensä jätöksiä tien varsilta kakkapusseihin ja roska-astioihin. Tuore video osoittaa, että myös sammakot voivat saada aikamoisia pökäleitä aikaiseksi.

Monica Patricia -niminen nainen on julkaissut Facebookiin videon, mikä on hämmästyttänyt netinkäyttäjiä. Videolla on suurikokoinen sammakko, joka ulostaa. Harva on päässyt seuraamaan sammakkoeläinten vessapuuhia tosielämässä.

Sammakko äheltää pökälettään asfaltilla. Sen peräsuolesta tulee katuun sammakon oman pituuden verran ulostetta. Jätöstä voisi luulla koiran tekemäksi.

Nunca había visto un sapo cagando 😱

Publiée par Mónica Patricia sur Dimanche 23 septembre 2018