Drake yritti Heidi Klumia treffeille – ei edes vastannut viestiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Tämän lisäksi hän on myös yksi uusinta muotia esittelevän Project Runway -kilpailun tuomareista.

Heidi Klum on löytänyt rinnalleen uuden mieskomistuksen, Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetuksi tulleen kitaristin Tom Kaulitzin, jonka kanssa nainen aloitti suhteen tänä keväänä. Nyt Klum kuitenkin paljasti Ellen DeGeneresin haastattelussa, että myös räppäri Drake yritti pyytää häntä treffeille.

Aiemmin keskusteluohjelmassa vieraillessaan sinkkuna ollut Heidi Klum paljasti Ellen DeGeneresille, että Drake on mies hänen makuunsa. Ohjelman nähtyään Drake oli ottanut naiseen yhteyttä tekstiviestitse, mutta Klum ei ikinä edes vastannut hänen viestiinsä, koska oli jo ehtinyt tapaamaan uuden rakkaansa Tom Kaulitzin.