Kahden lapsen äiti laihdutti 45 kiloa – haluaa näyttää seksinukelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden lapsen äiti Cindy Moore näyttää enemmän seksinukelta kuin pullantuoksuiselta vanhemmalta. Nainen on päättänyt muokata ulkonäköään ylitöseksikkääksi laihdutettuaan 45 kiloa. 29-vuotias nainen kerää runsaasti tykkäyksiä rohkeilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa.

Manchesterissa asuva yrittäjänainen luo uraa Instagram-mallina. Hänen unelmanaan on näyttää elävältä seksinukelta. Hän on ottanut rintaimplantit ja huulitäytteet korostaakseen vaikutelmaa.

Blondatut hiukset ja runsas meikkikerros korostavat efektiä. Cindy Moore ei myöskään vierasta seksikkäisiin asukokonaisuuksiin pukeutumista.

Cindy Moore nauttii nykyisestä ulkonäöstään. Hän rakastaa ottaa valokuvia itsestään seksikkäisiin vaatteisiin pukeutuneena. Hän tuntee olonsa upeaksi, eivätkä sosiaalisessa mediassa saadut kommentit vähennä asiaa. Päivisin hän on tavallinen äiti, mutta kun lapset ovat menneet nukkumaan, alkaa hän toteuttaa seksikästä persoonallisuuttaan.