Kondiittoreille ei riitä mikään – kakkukuningas leipoi AIDON kokoisen ralliauton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkissa Carlo’s Bakery -nimistä leipomoa johtava Danny Valastro on noussut koko maailman tietoisuuteen konditorian arjesta kertovan Cake Boss -realityohjelman kautta. Nyt leipomon väki pääsee rakentamaan ralliautoa.

TLC-televisiokanavalla esitettävä Kakkukuningas-sarjassa esitellään leipomotuotteita, jotka eivät muistuta tavallista kakkua piirun vertaa. Paljonkohan maksaa aidon ralliauton kokoinen ja näköinen kakku? Sitä emme saa tietää, mutta voimme nähdä kakun Youtubeen julkaistulla trailerilla.

Leipomon tiimi valmistaa aidoilla mittasuhteilla varustetun auton sen tarjoilupaikassa, sillä tuhansia kiloja painava luomus olisi mahdotonta kuljettaa paikan päälle. Toisin sanoen kakun lisäksi tiimi joutuu rakentamaan kenttäleipomon kakun tekemistä varten. Carlo’s Bakeryn lisäksi ralliauton rakentamiseen osallistuu joukko opiskelijoita. Projekti on kaikkien mielstä ikimuistoinen – ja niin on myös valmis kakku.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.