Lentomatka helvetistä – pikkupoika raivosi kuin demoni koko 8 tunnin lennon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen lentomatkustaja tietää, että pitkien mannertenvälisten lentojen yksi suurimmista ongelmista on lähistöllä huutava lapsi. Itkeminen on lapsille luonnollista ja raivoaminenkin jossain määrin, mutta yhdistettynä pitkään lentomatkaan sellainen voi pilata kymmenien matkustajien välttämättömät unet.

Nyt näin on käynyt lennolla Saksasta Yhdysvaltoihin, kun Newarkiin kahdeksan tunnin lennolla mukana ollut pikkupoika järjesti kanssamatkustajille todellisen painajaisen. Lennolla mukana olleiden matkustajien mukaan lapsi raivosi, koska äiti ei saanut internetiä toimimaan pojan tabletissa.

Raivokohtauksen alettua vanhemmat olivat täysin kädettömiä, eivätkä siten tienneet miten hiljentää poikansa. Internetin puuttumisen vuoksi poika huusi ja raivosi pahimmillaan kuin demoni, ja lisäksi hän juoksenteli huutaen ympäri lentokonetta. Newyorkilainen taiteilija Shane Townley oli samalla lennolla ja tallensi tunnelmia videolle.

Matkustajien mukaan pojan raivokohtaus kesti koko lennon ajan, eivätkä pojan vanhemmat kyenneet tekemään asialle mitään. Tämäkin vesseli taisi olla niin sanotun vapaan kasvatukset tulosta.