Kissa löysi viimein omat korvansa – hämmennys oli suuri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit kummastelevat omaa peilikuvaansa. Kissat yrittävät hyökätä peilikuvansa kimppuun ja eräs pikkukili raivostui omalle kuvalleen niin paljon, että yritti pukata sitä ottamalla aina vauhtia ja puskemalla päätään suoraan peiliin.

Nyt huvittavalla videolla nähdään pieni utelias kissa, joka oppii peilin kautta jotakin uutta omasta päästään. Kissa näyttää peilikuvansa avulla huomaavan, että sillä on pienet korvat, mikä saa kissan todella hämmentyneeksi uudesta havainnostaan.

Hauskalla videolla nähdään miten kissa alkaa seuraamaan kahta kolmion mallista asiaa peilin kautta. Kun kissa nostaa päätään korkeammalle ja huomaa, että kolmion malliset hahmot ovatkin sen omassa päässä kiinni, kissan ilme näyttää todella järkyttyneeltä.