Mies painoi 200 kiloa – laihtuminen alkoi psykologin luona

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Gordon Gauss tajusi tämän vuoden tammikuussa, että jos hän ei laihduta, käy hänelle samoin kuin appiukolleen. Gauss saattoi vaimonsa isän hautaan sydänkohtauksen takia. Uusi elämäntapamuutos käynnistyi mielenterveyden hoitamisella.

Opiskeluaikoina masennukseen sairastunut Gordon Gauss halusi elämänsä järjestykseen. Vaaka näytti hänen painokseen 200 kiloa, hän ei pystynyt kävelemään portaita tai leikkimään kaksivuotiaan poikansa kanssa. Hän palkkasi kaksi ammattilaista avukseen: psykologin ja personal trainerin.

Nyt Gordon Gauss on pudottanut painoaan 74 kiloa. Urakka alkoi tammikuussa 2018, eli hän on laihtunut järisyttävän määrän. Ensimmäisellä treenikerralla hän ei pystynyt kävelemään edes kymmentä minuuttia. Noin kuukausi sitten mies juoksi 10 kilometriä, Men’s Health uutisoi.

Suurin muutos on kuitenkin tapahtunut kotioloissa. Hän kehuu energiatasonsa olevan erinomainen, mielialan korkea ja mikä parasta, hänen seksuaaliviettinsä on palautunut takaisin nuoruusmiesaikoihin. Ilman mielenterveyteen panostamista, olisi urakka ollut hänen mukaansa mahdoton.