Meikkivinkit punapäille – näin korostat hiusten sävyä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Punaisia hiuksia pidetään usein seksikkäinä ja monet rohkeasieluiset animaatiohahmoina seikkailevat sankarittaret ovat saaneet punaiset hiukset tavaramerkikseen. Olipa hiukset luonnostaan tai keinotekoisestipunaiset, kannattaa meikatessa muistaa muutama vinkki.

Punahiuksisten naisten ei kannata käyttää liikaa meikkivoidetta tai peittäviä pohjatuotteita, sillä hiusten sävyyn sopii parhaiten mahdollisimman luonnollinen kasvojen iho. Sävyttävä päivävoide on usein riittävä. Mikäli haluaa käyttää aurinkopuuteria, sopii rakkauden sävyisiin kutreihin parhaiten persikan sävyssä kuultava tuote.

Persikka on punapäiden varma valinta myös huulissa, jotta ulkonäkö ei näytä liian keinotekoiselta. Kulmakarvat puolestaan tulee pitää maltillisen vaaleina, eikä niitä sovi värjätä liian tummiksi hiusten sävyyn nähden. Sen sijaan ripsiväriä saa panna runsaasti ja pikimustana.

Efektin lisäämiseksi voi käyttää tekoripsiä ja näyttäviä rajauksia. Luomiväreistä parhaiten sopivat violetin ja vaalean ruskeat sävyt. Mikäli haluaa pitää silmämeikin kevyenä, voi huulissa käyttää myös tyrmäävän punaisia värisävyjä, PureWow listaa.

My milkshake brings all the …… to the yard.

A post shared by SEM🌈 (@semcherry) on