Huippumalli halusi kylpyammeen makuuhuoneeseen – tällainen siitä sitten tuli

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Miranda Kerr meni viime vuonna naimisiin Snapchatin perustajan Evan Spiegelin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa, Hartiksi nimetyn pojan, toukokuussa. Nyt perhe asuu yhteisessä kodissaan Malibussa.

Miranda Kerr pääsi nyt esittelemään Allure-kanavan julkaisemalla videolla upeaa yksityiskohtaa kotonaan. Naiselle oli ehdottoman tärkeää saada kylpyhuone suoraan makuuhuoneen yhteyteen niin, että itse kylpyamme on makuuhuoneen puolella lähellä sänkyä.

Miranda Kerrin toive ihmetytti rakennuttajia, mutta he tekivät kuitenkin työtä käskettyä. Nyt lopputulos näyttää häikäisevän upealta ja ylelliseltä 35-vuotiaan naisen esitellessä persoonallista kotiaan. Makuuhuoneen puolella on myös käsienpesuallas, jossa nainen suorittaa jokailtaisen kauneusrutiininsa. Höyrysuihkussa on kuitenkin lasiovi ja paksut verhot, mikäli nainen kaipaa yksityisyyttä mennessään suihkuun.