Jouluhotellissa vietetään joulua joka päivä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa New Hampshiren osavaltiossa on hotelli, jossa vietetään joulua vuoden jokaisena päivänä. Christmas Farm Inn & Spa sijaitsee pienessä Jacksonin kaupungissa, noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä Bostonista.

Joulu on perinteisesti aikaa, jolloin hiljennytään, rentoudutaan, herkutellaan ja juhlitaan. Tällä idealla toimii myös White Mountains -vuorten läheisyydessä toimiva jouluhotelli, joka panostaa asiakkaidensa hyvinvointiin. Christmas Farm Inn & Spassa on lukuisia kauneus- ja hyvinvointihuoneita sekä uima-allas, poreamme, höyrysauna ja kotoisa pubi.

Hotelli ei ole tupattu täyteen joulukoristeita ja juhlapyhän auluja. Sen sijaan sen tunnelma on pyritti muuten tekemään kotoisaksi ja rauhalliseksi. Perheomisteinen yritys on saanut alkunsa, kun suku sai tilan joululahjaksi.