Mies ampui serkkuaan – perunalastujen takia!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisillä liittyy usein voimakkaita tunteita ruokaan ja etenkin herkkuja kohtaan. Kaikki eivät halua jakaa omista antimistaan muiden kanssa. 19-vuotias Ryan Langdale ei nähtävästi halua jakaa ainakaan perunalastujaan, sillä hän ampui sen vuoksi serkkuaan.

Etelä-Carolinassa asuva Ryan Langdale oli ampunut syyskuun lopulla 17-vuotiasta serkkupoikaansa. Langdale oli soittanut paikalle poliisit ja väittänyt, että serkku oli putsannut metsästyskivääriä aseen lauettua. Todellisuudessa Langdale oli suuttunut serkun syötyä hänen perunalastujaan.

Hätäleikkaukseen toimitettu serkku selvisi hengissä. Poliisit kävivät kuulustelemassa uhria myöhemmin ja saivat tällöin tietää asioiden todellisen kulun, The Smoking Gun uutisoi. Ryan Langdalea odottanee pitkä vankeusrangaistus, eikä hän tule saamaan perunalastuja pitkään aikaan.