Horoskooppi paljastaa: Täällä sinun pitäisi asua!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä uskoo horoskooppeihin ja astrologiaan. Heidän mielestään avaruuden planeettojen asennot ovat määritelleet heidän elämänsä ennakkoon, ja he hakevatkin usein neuvoa tähtikartastolta. Loput ihmisistä suhtautuvat horoskooppeihin skeptisesti.

Länsimaisessa horoskoopissa on 12 eri merkkiä, ja nyt Daily Mail -svusto on tehnyt leikkimielisen listauksen siitä, millaisissa maisemissa kunkin horoskooppimerkin edustaja haluaisi asua.

Oinas

Haluat seikkailla, elää hetkessä ja ilmaista itseäsi vapaasti. Sinun tulisi asua Argentiinassa, Australiassa, Teksasissa tai Alaskassa.

Härkä

Haluat tehdä paljon töitä ja myös juhlia niiden vastapainoksi. Täydellinen kotisi sijaitsee Tahitilla, Uudessa-Seelannissa tai Mauritiuksella.

Kaksoset

Nautit kaupunkielämästä ja kulttuurista. Haluat kokea jatkuvasti kaikkea uutta ja jännittävää. Sinulle sopivia asuinpaikkoja ovat Chicago, Dubai, Viro ja Hong Kong.

Rapu

Haluat kokea olosi kodikkaaksi, minkä vuoksi nautitkin paikoista, joissa ollaan avoimia uusia ihmisiä kohtaan ja pidetään perhearvoista. Haluaisit asua Kreikassa, Kolumbiassa, Jamaikalla tai Havaijilla.

Leijona

Kaipaat huomiota, draamaa ja haluat ilmaista itseäsi. Nauttisit esimerkiksi Rio De Janeirossa, Los Angelesissa, Las Vegasissa tai Mumbaissa asumisesta.

Neitsyt

Rakastat siisteyttä, täydellisyyttä ja tehokkuutta. Sinulle sopiva koti löytyisi Itävallasta, Hollannista tai Singaporesta.

Vaaka

Nautit harmoniasta, kauneudesta ja luksuksesta, minkä vuoksi sinun tulisikin saada asia Prahassa, Tukholmassa, Pohjois-Italiassa tai Pariisissa.

Skorpioni

Heräät eloon seksikkäissä, mystisissä ja jopa vaarallisissa kaupungeissa. Rakastaisit asumista Shanghaissa, Amsterdamissa, Bangkokissa tai Washington DC:ssä.

Jousimies

Nautit isoista tiloista, kulttuurista ja luonnosta. Haluaisit asia Kanadassa, Norjassa, Etelä-Afrikassa tai Costa Ricassa.

Kauris

Pidät paikoista, joissa vauraus, valta, bisnes ja politiikka loistavat. Unelmiesi koti löytyy Lontoosta, Sveitsistä, Berliinistä tai Qatarilta.

Vesimies

Vesimies nauttii edistyksellisyydestä, tasa-arvoisuudesta ja saavutuksista, jotka on tehty yhdessä. Vesimiehenä haluaisit asua esimerkiksi Tokiossa, Seoulissa, Israelissa tai Islannissa.

Kalat

Haluat ympäröidä itsesi mystiikalla, rauhalla ja henkisyydellä. Haluaisit asua esimerkiksi Walesissa, New Orleansissa, Perussa tai Balilla.