Huumehörhö tunkeutui alasti jumalanpalvelukseen – masturboi alttarilla ja pesi takapuolen vihkivedellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Metamfetamiinia nauttinut 21-vuotias Zachary Burdick on osallistunut Yhdysvaltojen North Dakotassa järjestettyyn jumalanpalvelukseen. Mies oli kävellyt kirkkoon alasti. Tämä oli kuitenkin vasta alkusoittoa.

Huumepäissään Spirit of Life -seurakunnan jumalanpalvelukseen osallistunut Zachary Burdick oli kävellyt kirkon eteen alttarille masturboimaan. Alaston mies oli sen jälkeen roiskuttanut lähteessä ollutta pyhää vettä ympäriinsä sukupuolielimiään toisella kädellä vatkaten. Sen jälkeen hän kastoi paljaan takapuolensa vedessä seurakuntalaisten seuratessa tapahtumia.

Jumalanpalveluksessa oli ollut yhteensä 75 ihmistä. Pastori Todd Kreitinger kertoo, että vihkivettä sisältäneen altaan puhdistaminen maksoi seurakunnalle 500 dollaria. Kirkossa ei ollut lapsia, mutta Burdick tulee silti saamaan kasan syytteitä siveettömyydestä, The Smoking Gun uutisoi.

Shout out to DJ Shabz Kumar for the photos!! #StreetPoetz

Publiée par Zachary Burdick sur Lundi 13 novembre 2017