Kanye West itsevarmana: ”Olen Jumala”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveysongelmista kärsivä Kanye West on julkisesti myöntänyt, että ei ole ottanut hänelle määrättyjä lääkkeitä kuukausiin. 41-vuotiaan räppärin puheet ovat nyt saaneet ihmiset epäilemään, että hän on vaarassa saada uudestaan hermoromahduksen ja hyvinvoinnissa on tapahtunut käänne.

Kanye Westin Twitterin sisältö on kummastuttanut ihmisiä jo pitkän aikaa, eikä oikeastaan kukaan ymmärrä, mitä hän tarkoittaa päivityksillään. Lisäksi hän on esiintynyt Donald Trumpia kannattava lippalakki päässä. Nyt mies on antanut haastattelunsa TMZ:lle. Hän kertoo olevansa avaruusolento ja Jumala.

– Julkaisemani viisi albumia kuntouttivat minusta supersankarin. Olen nyt alien, Ye, täysillä pelissä mukana ja ilman lääkitystä. Treenaan, nautin raikkaasta ulkoilmasta, ajattelen, teen ja olen hän, Kanye West aloittaa.

– Kun sanon, että olen minä, se ei tarkoita, että olen Donald Trump. Se tarkoittaa, että olen minä ja olen punk, ja voin pukea ylleni mitä tahansa haluan, koska olen Jumala.