Lapsi sai synttärikutsun – siinä ollut vaatimus vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erään kymmenenvuotiaan lapsen äiti ihmettelee vanhempien keskustelupalstalla lapsensa saamaa syntymäpäiväkutsua kaverin synttäreille. Juhliin osallistuu noin kymmenen lasta. Osallistuminen maksaa 25 puntaa per nenä, eli 28,5 euroa.

– Kymmenenvuotias tyttäreni sai kutsun ysätävän syntymäpäiville kaksi päivää ennen juhlia. Hänen äitinsä lähetti viestin ja kysyi, osallistuuko tyttäreni. Vastasin myöntävästi.

Syntymäpäiväsankarin äiti vastasi, että osallistuminen maksaa kaiken kaikkiaan noin 25 puntaa, Munsnetissä kirjoitetaan.

Tieto summasta tuli sen jälkeen, kun äiti oli vastannut kutsuun myöntävästi. Hän ihmettelee, mikäli rahasta on tiukkaa, miksi lapsen syntymäpäiville ei pyydetä vähemmän vieraita? Ihmiset ovat pöyristyneitä maksullisesta syntymäpäiväjuhlasta etenkin, jos sankarille tulisi hankkia osallistumismaksun kustantamisen lisäksi vielä lahja.