Vieroitushoitoon joutunut Ben Affleck voi viimein paremmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleckilla on mennyt viime aikoina hieman liian lujaa. Näyttelijän ex-vaimo Jennifer Garner järjesti hänelle intervention aiemmin syyskuussa, minkä päätteeksi mies toimitettiin vieroitushoitoon.

Ben Affleck toimitettiin vieroitukseen melko huonokuntoisena, mutta mies on nyt toipumaan päin ja hän voi lähipiirin mukaan jo paljon paremmin. 46-vuotias näyttelijä oli noin 30 päivän jakson ajan vieroitushoidossa, kuten aiemmin kerroimme.

Hän on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan haluavansa jatkaa kuntoutusta vielä ainakin muutaman viikon ajan.

Affleckin päihdeongelman kerrotaan pahentuneen etenkin sen jälkeen, kun hän ja Saturday Night Live -tuottaja Lindsay Shookus erosivat hiljattain. Tällä hetkellä mies kuntouttaa itseään Kalifornian Malibussa sijaitsevassa The Canyons -klinikan vieroitushoidossa.