Kim Kardashian kannattaa Kanye Westin sometaukoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin viime aikoina erikoisia julkaisuja sosiaaliseen mediaan tehneen Kanye Westin poistaneen sekä Twitterinsä että Instagraminsa. Mies aiheutti päivityksillään runsaasti kohua liittyen muun muassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpiin.

Useat eturivin julkkikset lopettivat räppäri Kanye Westin seuraamisen ennen kuin 41-vuotias mies päätti poistaa sosiaalisen median tilinsä. People-lehti kertoo Kanyen tajunneen, että julkisesti meuhkaaminen ei sovi hänelle ja hänen mielenterveysongelmilleen.

Mies on ottanut aiemminkin taukoa sosiaalisesta mediasta, koska hän pitää toimintaympäristöä epäterveellisenä.

Myös Kanye Westin vaimo ja kolmen lapsen äiti Kim Kardashian kannattaa miehensä sometaukoa. Hän haluaa räppärin keskittyvän enemmän perheeseensä ja ammattiinsa. Muun muassa Ariana Grande, Katy Perry, Kendrick Lamar, The Weeknd an Rihanna lopettivat Kanye Westin seuraamisen Twitterissä miehen kerrottua Donald Trumpin olevan kuin hänen veljensä.