Lokakuussa treffaillaan syksyn tunnelmissa – ota tästä vinkit talteen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaamoksen aikana on suorastaan lupa hautautua viltin alle katsomaan suosikkisarjoja villasukat jalassa ja teekupponen kourassa. Ota deitti mukaan toimintaan, niin pääset toteuttamaan maailman rennompia treffejä.

Toisaalta syksytreffit voi viettää ulkoillen. Menkää puistoon tai kansallispuistoon vaellukselle. Jos aikoo piknikille, kannattaa varustautua kuumalla juomalla, asianmukaisilla istuma-alustoilla ja esimerkiksi ekstravilteillä, joihin voi kääriytyä.

Yksi loistava treffi-idea on vierailla pienpanimolla tai olutmaisteluillassa. Syksy on tulvillaan juhlia, kuten oktoberfestiä ja halloweenia, joten miksi ei viettäisi treffejä biletunnelmasta nauttien? Joissakin kaupungeissa järjestetään myös kummituskierroksia, jolloin voi tutustua paikallisiin aavenähtävyyksiin.