Räppäri Eminem sekoitti Empire State Buildingin valot – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin Manhattanilla sijaitseva 102-kerroksinen Empire State Building on valmistunut vuonna 1931. Maamerkki valaistaan usein erikoistehosteilla juhlapäivien ja erilaisten tempausten vuoksi. Nyt pilvenpiirtäjän valojen luultiin menneen sekaisin.

Laulaja Samantha Scarlette kuvasi lokakuun alussa Twitteriin, kuinka Empire State Buildingin valot välkkyivät oudosti. Empire State Buildingin valojen oli tarkoitus olla punaiset, valkoiset ja siniset New Yorkin palveluksessa kuolleiden pelastusviranomaisten ja poliisien leskien ja lasten kunniaksi, mutta ne välkkyivät kaikissa eri väreissä.

Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli kaiketi artisti Eminemin tempaus. Empire State Buildingissä on suurimmaksi osaksi toimistotiloja. Turistien suosima näköalatasanne sijaitsee kerroksessa 86. Pilvenpiirtäjän huipulla on ukkosenjohdatin ja radiomasto.